Cròniques de l’Aleví Groc

Després de la derrota a Alzira del nostre aleví groc, en el qual férem un bon partit i competirem contra el 1r classificat un equip amb bon físic i bons detalls col·lectius, ens enfrontàvem al Xàtiva.

El partit es juga al nostre ritme durant tot el partit, el qual va proporcionar que férem tr    ansicions ràpides, a més una bona defensa tot el camp va ajudar a que el segon quart el parcial fora 2-18. 37 – 61 va ser el resultat final, encara que el resultat que més ens està agradant es l’aportació de tots els jugadors, on tots estem sumant.

Aquesta setmana passada ens enfrontàvem al EMBA L’Alcudia, equip amb molta mes altura a més si contàvem en que dos dels jugadors més físics del nostre equip no podien jugar. Aleshores ens tocava pressionar molt des de dalt i provocar pèrdues dels contraris. I així va ser amb una molt bona defensa de tots aconseguirem fer una grandíssima primera part on acabarem 56 – 18. Molt bones transicions ràpides on el ràpid i bon posicionament dels nostres ajudaren a fer cistelles fàcils.

Desprès de 7 jornades i més enllà dels resultats, estem millorant en el nostre joc i estem aconseguint que aporten tots. Cal destacar la implicació i el treball en el rebot en un equip de primer any on ens estem enfrontant a equips superiors en quan a físic. No hi ha que relaxar-nos i seguir treballant.

  

Deja un comentario