DERROTA DEL BENJAMÍ FEDERAT EN LA SEUA VISITA A L’ALQUERIA DEL BÀSQUET

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 2

DATA: 24/11/2018

HORA: 10:00

LLOC: Alqueria del Bàsquet (València)

RESULTAT: 60-44

Seté partit corresponent al grup G de la categoria Benjamí en nivell 2 de la temporada 2018/2019.

Partit amb un gran desgast físic a causa de les grans dimensions de la pista que ens feia esforçar-nos per sobre d’allò que estem acostumats. No obstant això, els jugadors han donat el seu màxim i solament un segon quart amb errades fàcils i amb despistos defensius, feia que anàrem tot el partit remant en contra i tractant de remuntar. Començàvem bé amb un parcial de 0-5 a favor nostre per acabar guanyant el primer quart 10-12, amb molta igualtat. El segon període patirem una petita desconnexió i per tant, acusàrem l’alta velocitat de reacció dels jugadors taronja per encaixar un parcial de 22-6 en contra. A partir d’ací els nostres xiquets van reaccionar i continuaren lluitant tot el partit per tractar de remuntar. Defensivament, podem destacar que cal reaccionar abans en defensa localitzant al jugador que marquem cadascú i en les transicions defensives cal baixar la pista a major velocitat. Pel que fa a l’atac, cal millorar en l’ocupació d’espais i intentar incorporar passades amb més força per sobrepassar abans les pressions dels equips rivals. Tot i això es van veure bones accions on aconseguíem cistelles fàcils després de passades en contra-atac, sobretot a la segona meitat.

Finalment el València va ser capaç de mantenir la diferència i aconseguir la victòria final. Cal seguir treballant per continuar millorant i creixent com a jugadors!!

Jugaren: Maria, Xavi, Javier, Diego, Pau, Marcos, Aaron i Viktor.

Pròxim partit dissabte 1 de Desembre a Sedaví a les 9:30 en el Pavelló d’esports de Sedaví.

Deja un comentario