El Aleví Blau guanya a domicili

El partit jugat a Almussafes va començar amb una màxima igualtat que va durar durant tota la primera part on hi havia intercanvis constants en el marcador amb moltes errades per part dels dos equips en el control del baló i en els passes, a la fi de la primera part, Almussafes 25-26 Alginet.
L’eixida al 4rt quart el Alginet va eixir enchufat on la defensa en tot el camp li va permetre furtar balons i anotar cistelles fàcils i així guanyar aquest quart per una diferència de 11 punts (6-17).
Al 5nt quart el Almussafes va fer una petita reacció que deixava el partit encara obert però una bona eixida del Alginet va acabar de trencar el partit i aconseguir augmentar la distància per un resultat final de Almussafes 52-67 Alginet.
Aquest fi de setmana el equip juga a les 16:15 en Alginet vs Manises.

Deja una respuesta