El cadet blau es manté en la lluita

Aquest fi de setmana el Alginet va jugar contra el Torrent on la victòria era la única possibilitat per seguir mantenint les esperances de jugar en Preferent.
El partit va començar amb els dos equips molt clavats sabent el que es jugaven, tot així no es notaven nervis on cada atac per part dels dos equips era controlat i elaborat, en aquest quart es va mantenir durant tot el quart la igualtat arribant a la fi d’aquest 1 punt per davant el Torrent.
El segon quart el Alginet va mantenir un alt nivell defensiu on no deixava atacar fàcilment al Torrent, i junt al seu encert en atac feia que aconseguirà arribar al descans amb la màxima distància en el partit, 10 punts (37-27).
L’eixida del 3er quart no va ser gens bona per al nostre equip i després de dos males decisions en defensa i deixant tirar dos triples alliberats vam deixar que el Torrent es ficarà en el partit, ells van començar a apretar arribant a ficar-se per davant. Una vegada contingut el moment d’eufòria d’ells vam tornar a trobar el nostre joc tant en atac com en defensa per tancar aquest quart 3 punts per davant.
El últim quart estava per decidir, cal afegir que al Alginet a part de guanyar el partit tenia que intentar guanyar de 12 punts per pegar un pas de gegants per a classificar-se. Amb un bon joc dels dos equips, però estant nosaltres més constants arribem al últim minut del partit 11 punts per davant, després de unes errades en atac i ficar ells dos tirs lliures, realitzem una jugada per a un triple que no va poder entrar, a la fi, Alginet 72.63 Torrent.
Aquest fi de setmana el Alginet te un altra final per poder classificar-se contra Monte Sion, primer classificat e invicte del grup.

Deja un comentario