L’Aleví Blau guanya en la pròrroga

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles on s’imposaven els atacs ràpids i l’encert en el tir exterior, al segon quart l’Alginet va aconseguir més solidesa en defensa i va poder eixir al contraatac on aconseguia cistelles fàcils i deixava el marcador amb 5 punts d’avantatge. El tercer quart va ser de total domini del La Salle amb un gran domini del joc i la falta d’intensitat defensiva feia que arribarem al descans amb 2 punts d’avantatge per al La Salle.
El 4rt quart va seguir per la mateixa línia, el Alginet no era capaç de parar als jugadors de La Salle que aconseguien cistelles fàcils en el 1×1 i augmentaven la distància. El 5nt i 6t quart el Alginet va reaccionar i aconseguir ficar-se per davant entrant en el últim minut del partit. A falta de 8 segons per a finalitzar el partit el Alginet va ficar el segon tir lliure de una falta personal que ens ficava 2 punts per damunt, però un mal balanç defensiu va fer que el La Salle aconseguirà una cistella fàcil de baix de l’anella i enviar el partit a la pròrroga.
En la pròrroga després d’un inici amb intercanvi de cistelles la bona defensa del Alginet i l’encert en l’atac va fer que aconseguirà una distància en el marcador que ja no deixaria escapar, a la fi, Alginet 88-80 La Salle.

Deja un comentario