VICTÒRIA DEL BENJAMÍ AL COMENÇAMENT DE LA SEGONA VOLTA

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 2

DATA: 17/11/2018

HORA: 10:30

LLOC: PAVELLÓ MUNICIPAL D’ALGINET

RESULTAT: 52-11

Sisé partit corresponent al grup G de la categoria Benjamí en nivell 2 de la temporada 2018/2019.

Primer partit de la segona volta on ens enfrontàvem al Sportiu Xe Alaquàs.
Nova victòria dels nostres benjamins que han superat correctament als contraris. El nostre equip ha sigut superior en totes les facetes del joc, tant defensives com ofensives. Hi ha hagut moments de molt bona defensa individual on cadascú defenia clarament al seu parell. En atac, ha hagut moltes transicions amb contra-atac que ens facilitava encistellar des de bones posicions. Encara que algunes accions seguim abusant del bot de pilota, però es van reduint cada vegada més. S’ha vist bones accions d’esperit d’equip amb un parell de bots per superar la defensa i ràpidament buscar al jugador lliure, mitjançant una passada. També s’ha incorporat algunes entrades per la part esquerra del camp, que tant estem treballant als entrenaments.
Cal seguir-les treballant per continuar millorant-les!!

Jugaren: Maria, Xavi, Javier, Diego, Pau, Marcos, Aaron, Christian i Viktor.

Pròxim partit dissabte 24 de Novembre a l’Alqueria del Bàsquet a València a les 10:00 contra València Bàsquet.

Deja un comentario