Altra victòria de l’Aleví Groc

El passat dissabte ens enfrontàvem al CB Algemesí, partit per a seguir treballant mols aspectes del joc que volem millorar, no vam fer un gran partit, per alguns moments del partit jugarem al seu ritme i no al nostre. Va fer que el equip rival ens fera cistelles fàcils al contraatac.

El partit també va tindre aspectes molt positius, com el joc col·lectiu on després de grans circulacions anotàvem amb facilitat. I un partit més, que per a no ser un equip gran, dominarem el rebot. El resultat final va ser 18 – 59.

Gran victòria que ens farà jugar a la categoria de 1a zonal. Una categoria superior on esperem seguir treballant per una bona millora dels nostres jugadors.

La jornada que ve jugarem contra el Nou Bàsquet Alzira, equip que encara no ha perdut ningun partit.

Deja un comentario