BENJAMÍ FEDERAT C.B.ALGINET VS PICKEN CLARET

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 2

DATA: 15/12/2018

HORA: 12:30

LLOC: Poliesportiu Municipal d’Alginet, Pavelló d’Esports.

RESULTAT: 36-41

Bon partit dels nostres xiquets amb una molt bona segona meitat on quasi aconseguim remuntar el partit.
Després d’una primera meitat marcada per l’alta pressió defensiva de l’equip rival, que contínuament ens dificultava la pujada de pilota rosant la falta personal, poguérem traure millor la pressió amb passades i amb finalitzacions fàcils en contra-atac. Destacar la bona actitud dels nostres xiquets que no contestaren algunes accions impròpies del minibàsquet per part de l’equip rival. En cap moment tinguérem una actitud antiesportiva i demostrarem l’elegància i l’educació en valors que intentem inculcar des del nostre club.

Cal aprendre d’aquest partit i quedar-se en la paciència i en la capacitat de mantenir la sang gelada que caracteritza els bons jugadors de bàsquet.

Jugaren: Pele, Christian, Aaron, Xavi, Pau, Javier, Diego i Marcos.

Deja un comentario