BENJAMÍ FEDERAT C.B.M BENIFAIÓ VS C.B.ALGINET

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 2

DATA: 18/12/2018

HORA: 18:00

LLOC: Poliesportiu Municipal de Benifaió.

RESULTAT: 59-19

Últim partit d’aquesta primera fase del nostre equip benjamí federat. Ens enfrontàvem als nostres veïns i amics del Benifaió. Un bon equip amb jugadors molt hàbils i amb gran rapidesa en el joc. Tot i això els nostres xiquets han competit durant tot el partit. El primer període va ser per a nosaltres amb un bon parcial 4-10 i donant la sensació d’una bona defensa amb bones decisions en atac. La pujada del baló ha sigut molt bona en aquest primer període trobant als jugadors lliures i també treballant els distints canvis de direcció que es treballen als entrenaments.
A partir d’ací, el Benifaió va pujar línies defensives i va aconseguir robar algunes pilotes per encistellar fàcilment. Cal intentar realitzar més passades encara que a voltes les intencions són bones però el rival s’anticipa a les nostres accions. A la segona meitat es van veure bones accions defensives però també alguns despistos deixant jugadors lliures. Hem d’intentar solucionar aquestes errades i controlar millor als nostres rivals.
Per finalitzar, cal donar l’enhorabona per l’esforç realitzat en tota aquesta primera fase i animar a fer que siga així o millor en la tornada de les vacances nadalenques.

Jugaren: Viktor, Petar, Xavi, Aaron, Pau, Maria, Javier, Diego i Marcos.

Deja un comentario