BENJAMÍ FEDERAT LOGOS BASKET SEDAVÍ VS C.B. ALGINET

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 2

DATA: 01/12/2018

HORA: 9:30

LLOC: Poliesportiu Municipal de Sedaví

RESULTAT: 36-21

Huité partit corresponent al grup G de la categoria Benjamí en nivell 2 de la temporada 2018/2019.

Bon partit i molt competit el disputat el passat dissabte pels nostres xiquets. Aconseguirem anar per davant i fer un bon joc durant els 4 primers períodes. A partir d’ací el cansament i un major encert per part del rival feia que finalment el marcador fora 36-21, encara que al finalitzar el quart periode anàrem 14-17 per davant. Va ser un partit on ambdós equips estaven molt erràtics i costava aconseguir encistellar, finalitzant el primer periode amb un 2-2 que demostrava aquest fet i marcava la tendència a seguir.

Tot i això, no deixàvem jugar còmode al rival i Xavi dominava els taulers amb rebots i passades ràpides per traure el contra-atac. Ens va faltar estar més encertats per haver aconseguit una avantatge més amplia en la primera meitat. Destacar l’entrega de tots els jugadors i una millora en les entrades a cistella per part de Pau que va saber controlar la velocitat per aconseguir encistellar. També cal dir que Aaron va ser capaç de pujar la pilota amb més claredat i realitzant bones passades als companys. Defensivament s’ha millorat en el balanç defensiu que tant ens feia falta per part de tots els jugadors.

Per finalitzar, esperem aprofitar la setmana de descans que ens ve per poder recuperar als malalts i lesionats i així poder jugar els dos últims partits d’aquesta primera volta amb el màxim nombre de jugadors disponibles.

La setmana vinent hi ha una parada en les competicions a causa de la festivitat del 6 de Desembre.

Jugaren: Maria, Xavi, Javier, Diego, Pau, Marcos i Aaron.

Pròxim partit dissabte 15 de Desembre a Alginet a les 12:30.

Deja una respuesta