El Cadet Blau es queda pràctiment sense opcions de jugar Preferent

El dissabte de mati el cadet jugava contra el Monte Sion, líder invicte del grup on sols ens valia la victòria per a poder seguir aspirant a preferent.
El partit va començar amb un intercanvi de cistelles i la alternança en el marcador durant els primers 4 minuts de partit, a partir de ahí sols va hi haure un equip en pista que va ser el Monte Sion, el equip no trobava el seu joc en atac, i això es reflectia en una fluixa defensa on el Monte Sion anotava fàcilment en el 1×1 i al contraatac, a la fi del primer quart 20-11.
El segon quart va seguir per la mateixa línia, mentre el Alginet es carregava en excés de faltes el Monte Sion seguia amb el seu joc on nosaltres no aconseguíem entendre la essència del partit en una pista tan complicada, a la mitja part el Alginet ja perdia per 17 punts.
Fins a l’últim quart el Alginet no va aparèixer en el partit, una petita reacció en defensa feia que poguérem córrer i furtar balons i ficar-nos a 12 punts, però el cansançi i el excés de faltes acumulades que dúiem i la dificultat en si de remuntar 20 punts en tan sol un quart no va fer que fora possible anar a més, a la fi Monte Sion 64-49 Alginet.
Amb aquesta derrota el Alginet es queda pràcticament sense poder jugar en Preferent.

Deja un comentario