Gran victòria de l’Aleví Groc

En la última jornada de la 1a fase ens visitava el N.B. Alzira, líder invicte del grup que a l’anada ens havia guanyat per 14 punts de diferència. Era un partit complicat, però teníem les nostres opcions i una sèrie de idees clares, i després de una gran setmana de entrenaments aconseguirem una bona victòria.

El partit comença com volíem, predominaven les defenses als atacs. El primer quart va ser nostre, així i tot ens costa passar molt la seua pressió. En canvi al segon tot lo contrari passàvem be la seua pressió però en canvi no dominàvem el rebot. Contàvem amb estos problemes per els quintets que havíem plantejat. Al descans 27 – 28 per als visitants.

Sabíem on fallàvem sols podíem treballar en millorar-ho i així va ser, una magnifica segon part va fer que dominarem el joc, en atacs tots sumàvem tots fèiem un gran treball, atacs on anotàvem amb facilitat gràcies al moviment sense baló dels jugadors que ens donaven opcions per a finalitzar sols baix l’anella. En defensa continuarem amb la intensitat que volíem, i no donant ninguna opció fàcil per a que l’Alzira anotara. Al final el resultat va ser de 68 – 55 per als nostres.

Destacar el esforç de tots els jugadors on lluitaren en tot moment, i en totes les facetes del joc, contra un equip de segon any on molts d’ells lluitaven la temporada passada per guanyar 1a zonal.

Amb esta victòria ens classifiquem per a 1a zonal. Queda molt de treball per davant, i una segon fase que serà molt dura i bonica per als nostres jugadors.

Deja un comentario