L’aleví Blau es classifica per a Preferent

El dissabte per la vesprada el Aleví Blau va jugar el seu partit contra el Manises, el partit va començar molt be per a l’equip local que amb una bona defensa aconseguia córrer al contraatac i aconseguia un parcial de 16-2 en els primers 6 minuts, però els últims dos minuts va reaccionar el Manises i va fer un parcial de 2-8.

El segon i tercer quart va seguir una mateixa línia on el Alginet volia trencar el partit, i parcialment ho va aconseguir, excepte per alguns errors en el balanç defensiu el equip es mantenia seriós en tots els aspectes del joc i amb un gran encert en atac feia arribar a la mitja part amb 20 punts d’avantatge (43-23).

El 4rt va suposar una xicoteta reacció del Manises que millorava en el seu joc però no aconseguia anotar cistelles amb fluïdesa, al 5nt i 6t quart el Alginet va seguir mostrant un bon joc que va fer que s’ampliés la diferència arribant a la màxima al final del partit, a la fi, Alginet 74-43 Manises.

Amb aquesta victòria el Aleví es classifica matemàticament per a Preferent.

Deja una respuesta