L’Aleví lluíta fins el final en casa del líder

Aquest dissabte el nostre Aleví jugava en Algemesí, el líder del grup. El partit va començar amb el marcador molt igualat amb constants errades en atac dels dos equips, però el control del rebot tant en defensa com en atac de l’Algemesí va fer que es distanciaren en el marcador (12-5). El segon quart va ser de poc encert, sobretot per part nostra, on la pressió d’ells ens va atascar en atac, aquest quart va finalitzar 6-1 a favor de Algemesí. Al 3er quart el equip va millorar les prestacions en atac i va aconseguir guanyar el quart per 1 punt, així es va arribar a la mitja part 25-14.

El 4rt quart va seguir per la mateixa línia, però al 5nt quart el bon joc d’ells, sumat de les nostres pèrdues de baló i la falta de encert en atac va fer que l’Algemesí aconseguirà trencar el partit definitivament, amb un parcial de 19-2.

Malgrat això el equip no va deixar de competir i el últim quart es va aconseguir refer desplegant un millor joc que en el mostrat en el 5nt quart, per guanyar aquest quart per 2 punts, a la fi, Algemesí 64-37 Alginet.

La próxima semana el equip juga contra el Don Bosco, últim partit de la primera fase.

Deja una respuesta