L’Alginet s’endú el derbi

Aquesta setmana es jugava el derbi a Alginet, el nostre equip s’enfrontava al Benifaió. El partit va començar amb les típiques imprecisions d’un derbi, els equips no estaven encertats i als 5 minuts de partit el Alginet perdia per 1 punt, a partir de ací els nostres van reaccionar i un ample parcial degut a la gran defensa va aconseguir que finalitzara el quart 16-7 favorable a Alginet.

El segon quart va tornar a començar amb moltes errades, les errades en el tir lliure no feia que poguérem ampliar la distància i el Benifaió començava a aproximar-se al marcador degut a un parcial de 2-7 en els últims 2 minuts feia que arribarem a la mitja part 26-19.

Al 3er quart el Alginet va eixir amb ganes de trencar el partit i es va començar a realitzar un joc molt viu on es circulava el baló i la bona defensa ens permetia poder córrer contraatacs i anotar cistelles fàcils, es va arribar a 20 punts de distància que al final del quart degut a unes bones cistelles de Benifaió es va quedar amb 15 punts.

A l’últim quart el Alginet va eixir relaxat en excés i quan eixes a pista sense la tensió necessària pensant que ja esta tot resolt sols passar el que ens va passar: el Benifaió va començar a remuntar i va arribar a l’últim minut 6 punts per davall on unes males decisions en la gestió del final de partit els va deixar amb possibilitats d’endur-se el partit, però una bona defensa final va fer que tancarem el marcador 50-46.

La pròxima setmana el equip juga contra La Llum, el que es el últim partit de la primera fase.

Deja un comentario