Victòria del Cadet Groc a Guadassuar

Gran victòria del nostre Cadet Groc, ens presentàvem a Guadassuar amb ganes de fer un bon partit, a Carcaixent la setmana anterior ja poguérem observar moltes millores, però havia que ser mes constants.

Començarem un poc erràtics però amb bones sensacions, i amb rapid
es transicions aconseguirem anotar fàcil, mentrestant en defensa érem superats per físic, així i tot aconseguirem dominar el rebot i aconseguir una màxima de 15 punts.

La segon part els locals milloraren en defensa i ens feren un parcial de 8-0 que contestarem amb un gran joc col·lectiu. A falta de dos minuts per a la fi tinguérem una xicoteta crisi on el Guadassuar es posa 4 dalt. Tocava ser un poc mes intensos en defensa si volíem traure el partit, i així va ser bones defenses que generaren un 0-7 per a un resultat final de 59 – 62.

Gran victòria de l’equip, en un partit on tots sumaren i on el treball en defensa va ser clau.

Deja un comentario