Començament de la segon fase de l’Aleví Groc

L’aleví groc  ha començat aquesta segon fase en 1a zonal amb una victòria y dos derrotes. Els primers dos partits vans ser dos partits marcats per molts errors, el primer contra el Nou Bàsquet Alzira en un partit tan ajustat els errors cara cistella y excés de pèrdues es paguen i car, el segon contra el Picken Claret va estar marcat per la falta de concentració i males defenses, a mes no vaig aconseguir llegir be el partit, cúmul de situacions que va fer que perdérem el partit  per 11 punts de diferència.

El passat cap de setmana jugarem el 3r partit i aconseguirem la primera victòria de la segon fase front a Benifaió, un partit en el qual el contrari nota la baixa d’algun jugador, però igualment no lleva el mèrit dels jugadors nostres, els quals a partir d’una bona defensa aconseguiren furtar molts balons i on ens tornarem a trobar amb un bon joc col·lectiu en atac. Al final guanyàrem per 64 – 23 encara que    cal destacar que a pesar de la diferència el Benifaió va competir molt be. Nosaltres ens retrobem amb la victòria, en la que destaquem també que tots els jugadors aportaren en defensa i en atac, aconseguint anotar tots.

Per últim destacar el treball als entrenaments de tots els xiquets amb molt bona actitud que ajuda a la nostra millora com a equip.

Deja una respuesta