Començament del Cadet groc en la nova fase

El cadet groc ha començat aquesta segon fase fort i amb la confiança necessària per a competir contra tots els equips. Hem guanyat 2 i perdut 1. El primer de la nova lliga va ser guanyat per 39 punts de diferència contra el Canals, on dominarem de principi a final a partir de bones defenses. El segon el perdérem per 3 punts front a l’EMBA L’Alcudia, un partit on eixirem dormint i començarem perdent 0 – 15, que m’obliga demanar els dos temps morts al minut 5, bona reacció dels nostres ja que 5 minuts després el partit estava igualat. Al final dos errors nostres va fer que no poguérem guanyar.

El passat cap de setmana ens enfrontàvem al Enguera Basket, on eixirem dormits i sense jugar a res. Per darrere durant tota la primera part. Encara que podia parèixer estrany al descans ens entrava un xicotet somriure al veure com sense jugar a res i ni defendre estàvem dins de partit. Missatge clar “saber cada u a qui defen i a jugar”. I així va ser, a pesar del poc encert cara cistella (estrany en nosaltres ja que es un dels nostres punts forts, fent sols 1 triple en tot el partit), les bones defenses i el domini del rebot defensiu i sobretot ofensiu va fer que acabarem el partit amb un verdader somriure. Victòria per 20 punts de diferencia, que ens anima a seguir treballant.

Deja una respuesta