PARTIT COMPETIT DEL PREBENJAMÍ

 

 

Partit contra Algemesí. Des del primer moment sabien que ens enfrontàvem a un gran rival i que el partit no anava a ser fàcil per a nosaltres. Conscients d’açò, vam eixir a pista amb molta actitud per poder fer front i competir el partit.

Al primer període (2-8) encara que no vam poder fer molts punts, vam defendre bé i vam impedir moltes accions de l’equip rival. Al segon període (10-2) posem un poc mes de velocitat al joc i ens permet fer cistelles ràpides, on els nostres jugadors aplegaven soles a cistella. El tercer període (2-8), ens relaxem una miqueta i baixem un poc la intensitat el que ens fa no poder guanyar el període. Al quart (5-3) i quint (7-2) període augmentem el nombre de passes, alçant el cap i mirant al jugador que està sol, amb millors tirs que ens fa guanyar els períodes i posar-nos tres punts per dalt al marcador a falta de l’últim període. Finalment, a l’últim període (6-14) l’equip rival ens fa cinc cistelles seguides, aquest fet fa que nosaltres ens desmotivem un poc, junt amb no tenir molt d’encert amb els tirs fa que no aconseguim traure el partit.

El marcador final va ser 32-37. Encara que no vam aconseguir guanyar retallarem distàncies amb el rival amb comparació del partit que vam jugar a Algemesí i gaudirem d’un partit on tots els jugadors posaren molta actitud en tot moment i aportaren coses positives sempre que estaven en pista.

 

«L’actitud positiva ha de ser un hàbit, treballat tots els dies sobretot en les situacions adverses.»

Deja una respuesta