RTE SAN PATRICIO-ALGINET 89 – 45 CB L´HORTA GODELLA

Amb el desenvolupament de la competició l’equip Sènior B denominat Rte Sant Patrici-Alginet ha millorant progressivament en el seu joc en aquesta dura competició Autonòmica de d’acord amb l’estil de joc implantat per l’entrenador Juanjo Medina que ha anat encaixant els llocs dels jugadors en benefici del joc col·lectiu; un equip format amb molts jugadors de la pedrera que té per objectiu que els jugadors puguen ser convocats i juguen en el primer equip.
En la jornada 3 es tènia la posició 9 de la competició en l’actualitat i després de la trobada contra el Horta Godella en la jornada 13 que s’ha guanyat per 89 a 45 es té la cinquena posición compartida amb la quarta amb l’Oliva en els mateixos punts.
El partit que des del principi d’ha marcat la diferència que hi ha entre aquests equips en el primer quart (25-13) amb un gran encert que ha anat augmentant cada període d’una manera contínua ; segon quart (48-26) per a en el tercer (77-31) i en l’últim (12-14).
Tots han jugat minuts que d’assegurança ha sigut aprofitat per a pròxims compromisos.
Van jugar:
Vicent Greus, Josep Arocas, José Romero, Carles Martinez, Alberto Carbonell, Sergi Cuadros, Ivan Lerin, Miguel Angel Lozano, Dibi Kouame, Arnau Velasco, Pepe Briz, Miguel Angel Roig. Ent; Juanjo Medina

Suport total del Club a aquest esperançador grup de bons jugadors

Deja un comentario