DOBLE VICTÒRIA PER AL PREBENJAMÍ

 

Aprofitant que el dissabte no teníem partit, vam jugar un amistós contra Montserrat. El partit va començar molt bé per a nosaltres, on des del primer minut vam ser capaços de mantenir una intensitat defensiva individual molt alta. Açò ens va permetre traure moltes cistelles fàcils i fer un joc molt dinàmic amb contraatacs. Aquesta bona dinàmica ens va metre introduir normes per a atacar, amb l’objectiu de millorar i fer un joc més col·lectiu. El marcador final va ser: C.B Alginet 55-18 C.B Montserrat.

 

 

El diumenge, ens enfrontaren al penúltim partit de lliga a Tavernes de la Valldigna. Partit competit durant tots els períodes en què ens vam trobar un rival molt lluitador. Durant tot moment vam saber portar el ritme del partit, però xicotetes distraccions en la defensa feien que deixaren tirar a jugadors molt còmodes del Tavernes. Per altra banda, la intensitat del rival al nostre jugador en baló ens va dificultar un poc el nostre joc.
No obstant això, vam fer un partit on tots els jugadors aportaren coses positives en tot moment, i es va veure algunes jugades amb passes molt aplaudides, i tenint en compte que sols comptàvem amb set jugadors cal valorar l’esforç d’aquests durant el partit. El marcador final va ser: C.B Tavernes 19- 29 C.B Alginet.


"Ser talentós et servirà per guanyar partits. El bon treball en equip, l'estratègia i la dedicació et serviran per guanyar campionats."

Deja una respuesta