El Aleví Blau guanya un emocionant partit

El Alginet va jugar aquest dissabte de vesprada contra el Albubasket. El partit va començar amb el alginet ficat en el partit i amb molt de encert tant en el tir com en cistelles de dins de la zona, però el equip visitant va saber reaccionar i va tornar a recupara el avantatge que el Alginet tenía superant en el 1×1 i amb el rebot de atac, aprofitant la seua major altura, una xicoteta espenta dels nostres va fer que arribarem a la mitja part 7 punts per davant.

El 4rt i 5nt quart va ser cada ú per a un equip i així s’arribava al últim quart amb 8 punts per davant. En el últim quart durant 7 minuts el equip va saber gestionar el avantatge i jugar be, però precepitacions en el últim minut i el encert del equip visitant va fer aue es ficaren a un punt a falta de 20 segons, però el Alginet amb possesió de baló ja no va deixar que atacaren i es va endur la victòria per 66-65.

Deja un comentario