El cadet blau guanya a domicili

El partit va començar amb moltes errades ja habituals quan juguem en aquest camp (pista exterior) sumada al vent que feia dificultava els atacs dels dos equips. Als 4 minuts de partit el Alginet començava a agafar petites avantatges gràcies a córrer el contraatac i furtar balons, però una millor disposició en els últims minuts de quart feia que la Llum empatara a 13 el resultat a la fi del quart.

El segon quart va seguir la mateixa tònica, ningun equip trencava el partit, incapaços de defendre el 1×1 el Alginet rebia moltes cistelles fàcils i no era capaç en atac de trobar fluïdesa on es jugava en excés amb individualitats, així s’arribava a la mitja part 4 punts per dalt en el marcador.

A la reanudació de la segona part el equip va eixir molt mes enchufaf, sobretot en defensa on sols vam permetre que el equip rival anotara 4 punts, en atac no seguíem amb la fluïdesa necessària i trobàvem moltes errades baix de la cistella, malgrat això, aquest quart vam aconseguir un bon parcial de 4-16.

A l’últim quart el Alginet va seguir amb el bon treball en defensa no permetin que la Llum es tornara a ficar en partit i conservant i ampliant la diferència fins la màxima en tot el partit que va ser el resultat final, La Llum 35-59 Alginet.

Deja un comentario