El cadet blau guanya en casa

Aquest diumenge el Alginet va jugar a casa contra el Loreto, el partit ja va començar amb un gran domini per part dels nostres, que amb la intensitat defensiva ens permetia furtar balons i anotar cistelles fàcils. També eixíem molt ràpid al contraatac i ens permetia cistelles a la contra, així finalitzàvem el primer quart 35-6.

El segon quart va seguir per el mateix estil, amb una xicoteta relaxació en defensa que feia que ens carregarem de faltes i el equip visitant anava a la línia de tirs lliures amb massa freqüència però seguíem ampliant distàncies gràcies al encert i així al falta de 1 minut per a arribar a la mitja part el equip va aconseguir tancar el marcador amb un resultat final de 51-10.

La resta del partit va servir per a seguir treballant i millorant tant en defensa con en el joc col•lectiu. La pròxima setmana ens visita el Genovés, on s’enfornten el primer classificat contra el segon.

Deja una respuesta