El Cadet Blau guanya en Oliva

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles on sempre dominava el equip local que aconseguia eixir al contraatac i anotar cistelles fàcils, però una reacció final del equip i un parcial de 2-11 va fer que el primer quart acabara 14-21 favorable per als nostres.

Al segon quart es va mantenir la mateixa tònica, el Alginet dominava però no acabava de trencar el partit i el Oliva trobava la línea de entrada fins a l’anella, però el Alginet estaba encertat en atac i aconseguia «tapar» els errors defensius, i així es va arribar a la mitja part amb 16 punts per davant.

Al 3er quart la cosa va canviar, amb una gran defensa que ens va permetre furtar balons i correr i un bon joc d’equip va arribar un parcial molt bó, que feia que finalitzarem el 3er periode 38-71. Als propers 4 minuts de l’últim periode el equip va aconseguir tancar marcador i seguir amb el joc per millorar de cara als pròxims partits.

Deja un comentario