Gran victòria del Cadet Groc

El passat dissabte ens enfrontàvem al UPB Gandia, els nostres eixiren molt concentrats i promte van traure una bona diferencia, pese al acert del Gandia, que ens va fer 2 triples al primer 3 minuts. Encara que tenien moltes dificultats per a passar la nostra pressió quan ho feien llegien be les superioritats. Nosaltres amb un molt bon joc col·lectiu i amb bona selecció de tir aconseguirem tancar acta promte. 58 – 17 final.

Content de vore com el que treballem als entrenes ix als partits, tant el joc col·lectiu i transicions ràpides, com una bona intensitat defensiva. Encara ens falta molt de treball per davant, però tenim que seguir així.

Destacar que per primera volta en aquesta segon fase disposàvem de tots els jugadors tant infantils com cadets. I si feia una setmana m’estranyà el desacert al tir, esta setmana m’he quedat sorprès, anotant 16 triples.

Deja un comentario