L’aleví Blau guanya a domicili

El equip jugava aquest fi de setmana en Adesavi. El partit va començar amb el Alginet poc centrat en el partit i el Adesavi aconseguia cistestelles fàcils en 1×1. Una xicoteta reacció del Alginet feia que el resultat del primer quart fora 15-12.

Al segon quart el equip va eixir molt intens en defensa i eixía al contraatac i anotava cistelles amb facilitat, el que feia que ens ficarem 5 punts per davant. El tercer quart el Alginet va seguir amb la mateixa dinàmica i va ampliar un poc més el resultat arribant a la mitja part 26-34.

El 4rt quart va ser la confirmació de que els xiquets volien guanyar el partit i amb un gran encert en el tir exterior i una bona defensa es va ampliar la distància en el marcador fins als 15 punts. Els dos quarts restants el Alginet va saber mantenir el resultat e inclús anar a més per acabar el partit 46-65.

Deja un comentario