NOVA VICTÒRIA DEL BENJAMÍ FEDERAT DAVANT L’ALCÀSSER

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 1ªZonal grup E

DATA: 23/02/2019

HORA: 9.00

LLOC: Pavelló d’Alcàsser

RESULTAT: 39-47

Nova victòria del nostre benjamí federat. Avui ha sigut un dels millors partits de la temporada on s’ha vist un bon joc col·lectiu durant tot el partit. Així i amb una bona defensa individual millorant la responsabilitat i el marcatge, s’ha pogut aconseguir evitar moltes cistelles fàcils i poder encistellar al contra-atac amb bones passades. L’actitud ha sigut molt positiva i s’han ocupat millors els espais, dificultant la defensa del contrari, fet que cal seguir entrenant i millorant. El primer període va finalitzar amb màxima igualtat amb un 6-6 en el marcador. A partir d’ací amb un molt bon segon període s’ampliava l’avantatge, per arribar a finalitzar la primera meitat amb una diferència a favor de 5 punts, 20-25. En la segona meitat, en el quart periode amb un parcial clau de 2-11, es va poder aconseguir encarrilar la victòria. Tot i això, encara es va haver de lluitar molt durant el cinqué i sisé període, però els nostres xics i xiques van poder seguir jugant amb tranqul·litat per acabar amb un marcador final de 39-47.

Donar l’enhorabona a tots pel bon partit realitzat. Cal seguir treballant als entrenaments per intentar traure el màxim profit possible a aquest equip.

Jugaren: Pele, Delia, Marcos, Javier, Diego, Aaron, Xabi i Pau.

Deja una respuesta