PRIMERA DERROTA DEL BENJAMÍ FEDERAT EN AQUESTA SEGONA FASE

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 1ªZonal grup E

DATA: 09/02/2019

HORA: 10.30

LLOC: Pavelló Fontana Mogort d’Alzira

RESULTAT: 52-31

Primera derrota del nostre benjamí en aquesta segona fase. Un mal primer període va marcar la resta del partit, amb un parcial en contra d’11-1. A partir d’ací es va millorar la defensa i es va aconseguir un parcial de 0-6 en el segon període que ens feia retallar distancies fins a tindre una desaventatge de 4 punts. L’alta velocitat d’alguns membres de l’Alzira i la falta d’encert nostra, sobretot en la primera meitat, va fer que les distàncies s’ampliaren. Posteriorment la lesió de Viktor en el turmell i l’eliminació d’Aaron per personals, en el cinqué període, feia que jugàrem els dos últims quarts amb molta fatiga i no arribàvem a defensar les transicions ràpides de l’equip rival. Tot i això, es va veure una millora en la defensa individual en estàtic, cadascú defensant al seu i també en l’ocupació d’espais a partir de penetrar i doblar.

Jugaren: Aaron, Xavi, Christian, Pele, Javier, Viktor i Marcos.

El pròxim partit serà el dissabte 16 de Febrer a les 10.30 hores en Alginet davant el C.B.Algemesí.

Deja un comentario