SEGONA DERROTA DEL BENJAMÍ FEDERAT

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 1ªZonal grup E

DATA: 16/02/2019

HORA: 10.30

LLOC: Pavelló d’Alginet

RESULTAT: 35-64

Segona derrota consecutiva del nostre equip benjamí.Els algemesinencs han sigut superiors als alginetins durant la major part del partit. Un mal inici concedint moltes cistelles fàcils, feia que no aconseguirem poder defensar correctament en la responsabilitat pròpia de l’1×1. A partir del segon període, va haver-hi una millora en línies generals però costava mantenir la concentració en els moments clau, alliberant als seus jugadors més hàbils per encistellar en certa facilitat. En la segona meitat, va haver algunes bones jugades cooperatives entre els nostres xiquets que ens feia retallar fins a arribar a tindre una desaventatge d’11 punts , però l’Algemesí va saber reaccionar i va continuar augmentant la diferència fins a arribar al marcador final.

Cal fer una petita reflexió per a posar més interés als entrenaments per poder seguir avançant tots junts. El comportament en els esports d’equip és clau per a tenir un clima positiu de treball on desenvolupar tota la nostra capacitat col·lectiva. Crec que ho aconseguirem si col·laborem tots junts per una mateixa causa la qual és, al mateix temps la més important, millorar com a persones i com a jugadors.

Jugaren: Pau, Diego, Javier, María, Pele, Xavi, Aaron, Viktor i Marcos.

Pròxim partit el següent dissabte dia 23 de Febrer en la localitat d’Alcàcer a les 9.00 hores.

Deja una respuesta