El cadet blau consolida el segon lloc

El Alginet jugava en Anna, un partit on la victòria ens donava un pas molt gran per a quedar segons. El partit va començar amb un Alginet molt intens on el bon joc col·lectiu i la intensitat en defensa feia que agafarem les primeres avantatges, però ens costaven constants faltes que feia que enviarem a l’altre equip a llançar tirs lliures, això sumat a la falta de control de rebot no feia que acabarem de arrancar i així finalitzàvem el primer quart amb 12 punts d’avantatge.

Al segon quart el equip va oferir un gran treball defensiu que ens permetia córrer i anotar cistelles a la contra, cal dir que en aquest quart el equip rival sols ens va anotar de tir lliure. En atac el joc fluïa i  la mitja part el resultat era de 16-49.

Al inici del 3er quart el equip va seguir amb eixa intensitat i al minut 4 va aconseguir tancar el marcador en un 20-60. A partir d’ací el equip va tindre un baixó, sobretot en el últim quart on la poca intensitat i falta de defensa va fer que el equip rival anotara molts triples i aconseguirà més cistelles fàcils.

Deja una respuesta