El cadet blau guanya en casa

Partit disputat el diumenge de matí on el equip no es va trobar còmode durant gran part del partit i va costar molt fer que el equip entrara en joc. El partit ja va començar amb un Alginet molt fluix en defensa no baixant pràcticament al balanç defensiu i on l’actitud i la intensitat no eren les adequades. Els canvis van vindre be al equip i així es va aconseguir salvar el primer quart per acabar-lo amb 3 punts d’avantatge. El inici del 2on quart va ser favorable al Alginet però de nou una relaxació i una mala defensa feia que el equip visitant anara a més i el equip a pesar de que en atac no es jugava mal (però amb molta errada en el tir exterior) en defensa érem molt fluixos i així arribàvem a la mitja part amb 2 punts per davant.

A l’eixida del 3er quart el equip va reaccionar amb un bon joc de passes i un major encert el equip va aconseguir un parcial de 14 a 2 que feia que ens donara un respir i una tranquil·litat que no havíem tingut durant tot el partit. Un bon altre parcial de 13-2 al inici de l’últim quart ficava una avantatge de 20 punts que vam mantenir ja durant tot el partit. Malgrat la victòria, queda molt per treballar sobretot en aspectes defensius de cara als propers partits.

Deja una respuesta