El cadet blau perd després de 3 pròrrogues

Aquest diumenge es va disputar un gran partit a Alginet que enfrontava al primer classificat, el Genovés i al segon classificat, Alginet. El partit va començar molt igualat i amb les típiques imprecisions de un partit on està el lideratge en joc. El Genovés dominava lleugerament el joc, cosa que va aconseguir contrarestar el Alginet al segon quart que amb ràpides eixides al contraatac aconseguí ficar la màxima distància en el marcador de 9 punts, que van ser contrarestades amb dos cistelles al final del quart per anar al descans 34-29.

La passada per els vestidors li va vindre be al Alginet que amb una sòlida defensa i encert posterior en atac aconseguia ampliar el avantatge en el marcador però en el últim quart les tornes van canviar el Genovés va començar a trobar el avantatge  en el seu superior físic i va començar a retallar distàncies fins fer un 2+1 final a pocs segons de concloure el partit per igualar-lo i enviar-lo a la pròrroga.

En la pròrroga, amb els dos equips cansats es van veure jugadors que ho donaven tot per endur-se el partit i amb un tir lliure convertit per part nostra vam aconseguir empatar el partit i enviar-lo a un altra pròrroga.

En la segona pròrroga el Alginet va eixir molt explosiu i ràpidament va aconseguir col·locar-se amb 5 punts per davant, avantatge que no vam saber mantenir i amb dos tirs lliures finals del Genovés es va enviar el partit a un altra pròrroga.

A la tercera i definitiva pròrroga el Alginet arribava amb els jugadors justets degut a la acumulació de faltes i als dos últims minuts d’aquesta pròrroga ho vam pagar, el Genovés liderats per el seu jugador numero 45 va aconseguir anar-se’n de 7 punts que ja no va poder alcançar el Alginet. A la fi, Alginet 95-99 Genovés. Felicitar als dos equips per la gran actuació.

Deja una respuesta