El cadet blau segueix per el camí de la victòria

Partit disputat contra el Oliva on el inici del equip va ser bo, sent agressiu i aconseguint anar a la línia de tirs lliures, a pesar de que en defensa el equip li faltava solidesa, eixa solidesa va arribar a partir del minut 6 que amb un parcial de 10-0 gràcies a la intensitat defensiva feia que acabarem el primer quart 25-10.

El segon quart va ser un altra historia, el equip visitant es va ficar en zona i el Alginet que a pesar de menejar be el baló es trobava fallat tant en els llançaments exteriors com props de cistella, cosa que va fer que el equip es desanimara i es notara en defensa on el equip rival anotava amb mes facilitat i així es va arribar a la mitja part 38-27.

El tercer quart va costar que el equip es tornara a ficar, però quan ho vam aconseguir partint de una bona pressió defensiva e intensitat i sumat a un major encert el equip es va començar a trobar còmode on tots aconseguien els seus tirs, un últim minut espectacular de un parcial de 11-0 va fer que el equip acabara el quart 24 punts per dalt.

A l’últim quart el equip va seguir amb el treball seriós que feia que poguérem córrer i anotar amb un bon joc d’equip, així en el últim minut de partit el equip va aconseguir tancar el marcador per acabar el partit amb un resultat final de 94-53. –

Deja un comentario