L’Aleví Blau guanya en un partit molt treballat

Partit en Alginet contra el Adesavi que va començar amb el equip visitant molt més clavat que amb un joc ràpid i transicions aconseguia ficar les primeres avantatges en el marcador, però després de un temps mort el Alginet va despertar i va aconseguir acabar aquest primer quart 4 punts per davall. El segon i tercer quart va ser un per cada equip, mentre en el segon quart els nostres trobaven el seu joc i aconseguien cistelles després del joc col·lectiu, en el tercer període era el Adesavi el que aconseguia dur el partit per on volia i així es va arribar a la mitja part 31-33.

L’eixida de la mitja part va ser bona per el Alginet, el equip va anar poc a poc a més i aconseguia anotar i jugar amb velocitat, cosa que va fer que el equip rival es tanqués en el 5nt quart i açí el encert i la bona decisió dels jugadors i la lluita en el rebot va fer que aconseguirem un avantatge superior als 10 punts que no havíem tingut en tot el partit, així entràvem a l’últim quart 10 punts per davant.

A l’últim quart es van imposar les defenses, el Alginet va saber jugar aquest últim quart i no va baixar mai dels 10 punts, aquest quart el resultat va ser de 5-4. A la fi, Alginet 61-50 Adesavi.

Deja un comentario