L’Aleví Blau guanya per la mínima

Partit molt disputat des de l’inici en el que l’Alginet va aconseguir agafar un avantatge gràcies a les accions individuals i el encert, ja en el segon quart la relaxació del equip va fer que es perdés eixe punt d’intensitat i va ser aprofitat per el Genovés per retallar distàncies i aconseguir finalitzar el quart un punt per davant. Al tercer quart es va empatar, aquesta dinàmica d’igualtat es va dur durant tot el partit ja que ningun equip aconseguia trencar el marcador, així s’arribava a l’últim i decisiu quart amb el Alginet dos punts per davant.

A l’últim quart el Alginet va saber gestionar el marcador durant gran part del quart, arribant a ficar-se 5 punts per davant a falta de 1 minut i 30 segons però un triple del equip visitant i els errors nostres en els tirs lliures finals feia que el Genovés es ficara a 1 punt. Dos tirs lliures més fallats per part del Alginet, una bona defensa i un posterior atac on no vam tirar a cistella ficava el resultat final de Alginet 66-65 Genovés.

Deja una respuesta