L’Aleví Blau perd davant un superior Sueca

Aquest dissabte l’aleví blau va jugar contra el Sueca, segon classificat. Des de un principi el equip visitant ja es va mostrar molt superior als nostres, la mostra va ser un parcial de 0-14 en els primers 6 minuts. El segon quart va seguir igual i amb un excés de contraatacs del equip visitant feia que el resultat cada vegada fora mes desfavorable per als nostres. Així es va arribar a la mitja part amb un resultat de 13-43. 

L’eixida de la mitja part va ser millor, el equip va controlar millor el balanç defensiu i va aconseguir que no ens tancaren el marcador, al 5nt quart el Sueca va aconseguir  tancar el marcador, però els xiquets van seguir jugant e intentant millorar per a pròxims partits. La setmana següent tornem a jugar en Alginet contra el Adesavi.

Deja una respuesta