PARTIT MOLT TREBALLAT QUE ACABA EN VICTÒRIA DEL BENJAMÍ FEDERAT

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 1ªZonal grup E

DATA: 30/03/2019

HORA: 9.00

LLOC: Pavelló d’Alginet.

RESULTAT: 42-37

Merescuda i desitjada victòria que fa veure la millora continua que porta aquest equip en les últimes setmanes als entrenaments. Solament alguns despistos defensius, que va saber aprofitar l’Alzira, feia que el marcador estiguera més igualat. Els nostres jugadors i jugadores han donat un pas endavant en aquest partit demostrant que poden créixer a partir de la responsabilitat defensiva de l’1×1. Avui sí que ha estat cadascú en el seu marcatge corresponent. A tot açò si li sumen una millora a nivell ofensiu, feia que el nostre equip poguera emportar-se la victòria, davant el segon classificat. L’equip va comprenent que amb passades es juga més fàcil que amb bot i per tant, s’avança amb més facilitat. Per tant es tracta d’implementar l’esperit d’equip tant en defensa com en atac i gestionar amb generositat la capacitat de llançar d’aquell jugador que està millor situat. Tot i això el marge de millora és molt ampli però sí que és veritat que la corva d’aprenentatge ha estat positiva en crescuda constant i amb major pendent que abans.

 

Per acabar donar l’enhorabona a tots els jugadors i jugadores que han sabut gestionar les emocions finals pròpies del joc per poder realitzar accions positives.

Jugaren: Aaron, Marcos, Viktor, Delia, Javier, Pau, Diego, María i Xavi.

Aquesta propera setmana tenim dos partits el divendres en Ontinyent a les 18.30 hores i el dissabte en Algemesí a les 10.30.

 

 

Deja una respuesta