VICTÒRIA DEL BENJAMÍ FEDERAT A LA CAPITAL DE LA COSTERA

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 1ªZonal grup E

DATA: 08/03/2019

HORA: 18.30

LLOC: Ciutat de l’Esport (Xàtiva)

RESULTAT: 0-40

Partit molt senzill per als nostres jugadors que amb una gran superioritat física pròpia de l’edat, feia que aconseguirem encistellar amb molta facilitat. Les dimensions petites de la pista tampoc ens dificultava i feia que amb una passada pràcticament estiguérem en una bona posició de tir la majoria de les voltes. Tot i això es veieren bones accions de generositat a l’hora de compartir la pilota amb els companys. Encara que sembla que cal seguir treballant aquest aspecte perquè alguns jugadors tendeixen a abusar del bot en benefici propi.

Per acabar, cal donar l’enhorabona als nostres xiquets i xiquetes perquè aquesta setmana ha sigut la millor pel que fa al rendiment i al comportament als entrenaments. Cal seguir així!!!

Jugaren: Delia, Marcos, Xavi, Aaron, Diego, Javier i Pau.

Deja una respuesta