El cade blau guanya en Algemesí un partit molt treballat

Aquest dilluns el Cadet disputava el partit aplaçat per falles en Algemesí. El equip es presentava amb baixes per lesions i malalties, tot i això el equip va eixir amb bona intensitat però amb un excés de errades en el tir tant prop com de lluny que davant la tancada defensa que feia Algemesí que va mantenir durant tot el partit no deixava que agafarem el nostre ritme de partit, tot i això vam acabar el primer quart 6 punts per davant.

El segon quart va ser millor per als nostres, es van furtar baló i es va eixir al contraatac, açò sumat a un millor atac feia que agafarem les primeres distàncies i anar a la mitja part 16 punts per davant, 20-36.

El tercer quart va ser per al Algemesí que amb molta més intensitat i agressivitat que els nostres que van eixir relaxats començaven a remuntar el partit i aconseguir acabar el quart a 8 punts.

L’eixida de l’últim quart pareixia que el equip no reaccionava però després de 3 minuts de joc el equip va començar per fí a jugar com a tal i aconseguir cistelles donades del bon joc el equip i així es va aconseguir en 6 minuts un parcial de 4-18 que ficava el resultat final de Algemesí 40-61 Alginet.

Deja una respuesta