El cadet blau es classifica per a quarts.

Començaven les eliminatòries per al cadet blau i el nostre rival era el Benifaió, equip veí. El primer partit es va jugar el divendres a Benifaió en una primera part on s’imposava el atac a la defensa i on ningun dels dos equips aconseguia un avantatge clar en el marcador. El Alginet a pesar d’estar be en atac en defensa permetia massa cistelles fàcils del equip rival i no aconseguia dominar el partit, així arribàvem a la mitja part un punt per davall.

La segona part va ser molt millor per a Alginet, després d’una mala eixida el equip va començar a reaccionar mantenint una defensa seriosa, estant sempre atent a les ajudes i a la defensa del 1×1 i aconseguíem muntar contraatacs i atacant amb fluïdesa així com un gran encert des de la línia de 3. Ràpidament el Alginet es va ficar 10 punts per davant arribant a la fi del partit amb un avantatge de 16 punts.

El dia següent es jugava la tornada a Alginet, ací el equip va demostrar des de el principi que volia la classificació i amb una gran defensa pressionant ja es va ficar ràpidament per davant en el marcador i cada vegada anava augmentant la diferencia per a arribar a la mitja part 39-17.

La segona part el equip es va relaxar i va estar menys encertat en atac, tot i així va aconseguir ampliar un poc la diferència i acabar el partit amb un resultat final de 66-39.   La pròxima setmana es jugarà la anada dels quarts de final contra el Luccentum d’Alacant B rollLeft)-(b.cl

Deja un comentario