El cadet blau tanca aquesta fase amb victòria

Últim partit de la fase abans de les eliminatòries on el partit no va tindre molta historia, des de el principi el Alginet es va mostrar molt superior aconseguint cistelles fàcils gràcies a la pressió defensiva que ens permetia anotar cistelles fàcils i aconseguir en 8 minuts un parcial de 0-28, per finalitzar el primer quart 12-28. El segon quart va seguir per la mateixa línia, el equip va atacar correctament la zona menejant el baló i seguint augmentat la distància per tancar el marcador en el primer minut de la segona part, el resultat final va ser de 19-60.

La resta del partit va servir per seguir competint i treballar sobre diferents aspectes tant en atac com en defensa i prepara les eliminatòries. Així el equip es classifica per a octaus de final com a segons de grup. I

Deja una respuesta