Gran partit de l’Aleví Blau per a tancar la lliga

Partit disputat en Alginet on a pesar de que el equip contava sols amb 7 jugadors van competir molt be. El partit va començar amb els dos equip amb bastant encert a la cistella, però on el nostre major encert ens permetia agafar les primeres distàncies a la fi d’aquest quart, 15-9.

El segon quart el equip es va trobar molt més apagat, la superioritat física del equip contrari es notava i ens dominaven sobretot en el rebot i en atac no estàvem encertats, així aconseguien ficar-se per davant el Dènia i ficar-se 4 punts per davant, però en el 3er quart el equip va tornar a trobar el seu joc i amb una gran defensa d’ajudes i eixida ràpida a la contra arribàvem a la mitja part 5 punts per davant.

El 4rt i 5nt quart es va mantenir la igualtat on els dos equips demostraven que es volien endur el partit i així s’arribava al últim i decisiu quart amb 4 punts d’avantatge per al Alginet.

A l’últim quart es va mantenir la diferència en el marcador fins que dos triples del Dènia a falta de tres minuts ficaven al equip rival a 2 punts, però aquests triples van ser contestats immediatament per dos triples del Alginet i alguna cistella que a falta de un minut ficava al equip 9 punts per dalt, la màxima de tot el partit, es va saber jugar amb el resultat per finalitzar el partit 70-63. Així finalitzem la lliga preferent 5nt, amb 6 victòries i 8 derrotes.

Deja una respuesta