L’Aleví Blau perd en Albufereta

Partit disputat en Albufereta on el equip local va eixir més enchufat i amb un joc ràpid i trencant amb facilitat el 1×1 aconseguien trobar tirs fàcils per ficar un 12-6 a la fi del primer quart. En el segon i tercer quart el equip va estar mes seriós en el partit, i mitjançant la defensa de 1×1 i unes bones ajudes aconseguíem eixir a córrer per a anotar cistelles i retallar distàncies en el marcador per a arribar a la mitja part 4 punts per d’avall, 34-30.

El 4rt quart va ser fonamental en el partit, el equip local va eixir amb molta més intensitat que els nostres i mitjançant una molt bona pressió i línies de passe feien que els nostres jugadors no pogueren anotar i baixaren els braços en defensa, cosa que aprofitaren per aconseguir un parcial de 13-0 i ficar 17 punts de distància en el marcador.

Els següents dos quarts el equip ho va intentar però el Albufereta va aguantar molt be el resultat i així es va arribar a la fi del partit amb un resultat final de 60-41. ng 2 Accent

Deja una respuesta