Nova victòria del cadet blau

Partit disputat a Alginet on el Cadet a pesar de la victòria va realitzar un partit on es veu que encara queda molt que treballar, sobretot en defensa.

El partit va començar amb el Alginet dominant, a pesar de que es fallaven moltes cistelles de baix de l’anella i de tir exterior el equip aconseguia les primeres avantatges per finalitzar el quart 18-11.

El segon quart va seguir per la mateixa línia, sense la intensitat defensiva necessària el Alginet aconseguia augmentar distàncies però amb la sensació de que es podia anar guanyant amb més distància, així s’arribava a la mitja part 32-20.

El 3er quart va ser molt millor en defensa, a pesar de que en atac no trobàvem encara el encert necessari el equip generava bons atacs col·lectius i el equip trobava més situacions d’atac, això sumat a una bona defensa junt a una millor pressió que havíem realitzat en la primera part ficava el marcador amb 20 punts d’avantatge.

A l’últim quart el equip es va tornar a relaxar sobretot en defensa i el equip visitant ens feia 14 punts aquest quart, però gràcies al nostre major encert en atac aconseguíem tancar el partit en un resultat final de 65-40. m

Deja una respuesta