VICTÒRIA A ONTINYENT I DERROTA EN ALGEMESÍ DEL BENJAMÍ FEDERAT

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 1ªZonal grup E

DATA: 05/04/2019

HORA: 18.30

LLOC: C.E.I.P MARTÍNEZ VALLS (ONTINYENT)

RESULTAT: 8-48

Partit jugat el passat divendres a la localitat d’Ontinyent en el col·legi públic Martínez Valls. Els nostres xics demostraren que cal intentar sempre compartir la pilota per llançar en la millor posició possible. Aquest equip ha canviat moltíssim i ha interpretat que el bàsquet és un joc d’equip on és més probable fer cistella si llança aquell que està desmarcat del defensor rival. També si el rival ho permet, cal assenyalar, és més senzill, però a voltes la facilitat fa veure comportaments egoistes, que en aquest partit, a penes es veieren.

La sensació que ens emportem d’aquest partit és molt positiva perquè s’ha vist una progressió en molts components de l’equip.

Jugaren: Diego, Javier, Pau, Xavi, Aaron i Marcos.

DATA: 06/04/2019

HORA: 10.30

LLOC: Pavelló d’Algemesí

RESULTAT: 52-40.

El passat dissabte ens enfrontàvem al líder invicte d’aquest grup, el C.B.Algemesí. Al partit d’anada en Alginet, l’Algemesí va ser molt superior amb un resultat final -29 per a l’Alginet , però amb la millora dels nostres xics i xiques, es va competir durant tot el partit, arribant a tenir opcions reals d’aconseguir la victòria. Finalment no va poder ser però es va veure una gran actitud dels nostres jugadors.

El partit va començar amb intercanvis de cistelles que afavoria a l’Algemesí, per finalitzar el primer període amb un 11-8 a favor dels locals. El segon període amb un gran encert des del tir exterior, feia que l’Alginet aconseguirà arribar a anar 3 punts endavant amb un marcador de 17-20 que reflectia el bon joc de l’equip. L’Algemesí va reaccionar aconseguint fer moltes cistelles consecutives que feia que acabàrem la segona meitat amb un marcador de 32-22. La segona meitat va estar molt igualada però finalment el cansament acumulat dels nostres i el bon fer de l’equip rival feia que no aconseguirem la remuntada. Cal assenyalar la millora defensiva pel que fa a  la defensa individual, cada volta hi ha menys despistos que fan que pugam traure més contra-atacs i recuperar més pilotes.

Cal donar l’enhorabona a tots perquè la millora ha sigut molt gran en aquests últims mesos.

Jugaren: Aaron, María, Diego, Pau, Javier, Delia, Pele, Marcos i Xavi.

Deja una respuesta