VICTÒRIA TREBALLADA DEL BENJAMÍ FEDERAT DAVANT L’ALCÀSSER

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 1ªZonal grup E

DATA: 13/04/2019

HORA: 10.30

LLOC: Pavelló d’Alginet.

RESULTAT: 58-56.

Bon partit del nostre benjamí que ha aconseguit una nova victòria davant un bon equip. Els nostres començàren dormint i l’Alcàsser aconseguia llançar amb facilitat i amb gran encert, arribant amb un parcial de 4-14 en contra. A partir d’ací el nostre equip va saber reaccionar i amb una millor defensa individual i amb bones transicions ofensives, aconseguíem retallar distància en el marcador, per arribar al descans amb un marcador de 27-32. S’ha vist una millora en l’eixida del baló amb més passades i per tant amb major facilitat on moltes jugades han acabat en cistella. La segona meitat va estar molt igualada i no va ser fins a l’últim període on es va decidir el partit. Finalment amb una millor defensa i una mica més d’encert es va aconseguir una renta de 5 punts 58-53 quan faltava 1 minut, que sapiguèrem gestionar per acabar guanyant el partit.

Cal donar l’enhorabona a tot l’equip pel gran esforç realitzat per aconseguir la remuntada.

Jugaren: Diego, Javier, María, Xavi, Aaron, Marcos, Christian, Viktor i Delia.

Deja una respuesta