DERROTA DEL BENJAMÍ EN EL TROFEU FEDERACIÓ

CATEGORIA: BENJAMÍ TROFEU FEDERACIÓ

DATA: 04/05/2019

HORA: 10.30

LLOC: Pavelló d’Alginet.

RESULTAT: 15-55.

Derrota del benjamí davant un equip de molt de nivell. El Gandia ha sigut superior en totes les facetes del joc i ha aconseguit imposar el seu ritme des del primer període. No obstant això, els nostres xics i xiques han lluitat i han intentat plantar cara a un equip que ha jugat tota la temporada en la primera categoria, de nivell autonòmic. Hem de seguir jugant al màxim, encara que, la diferència en el marcador siga molt alta i no desanimar-nos tan prompte. De segur que ho aconseguirem però cal ser més positiu i aprendre dels errors.

Cal intentar seguir treballant als entrenaments per continuar creixent com a jugadors.

Pròxim partit el dissabte 11 de Maig a Oliva, a les 9.30 del matí.

Jugaren: Diego, Javier, María, Xavi, Aaron, Marcos i Delia.

Deja una respuesta