El BENJAMÍ FEDERAT ACABA LA SEUA PARTICIPACIÓ EN EL TROFEU FEDERACIÓ

CATEGORIA: BENJAMÍ TROFEU FEDERACIÓ

DATA: 24/05/2019

HORA: 18.00

LLOC: Pavelló Pérez Puig (Alzira)

RESULTAT: 59-45.

Aquest passat divendres tocava jugar el partit ajornat per les vacances de pasqua. Ens enfrontàvem a l’Alzira un equip que ja havíem jugat anteriorment en la lliga regular. El nostre equip va competir durant tot el partit i solament el cansament i un gran encert final per part dels locals, feia que no poguérem aconseguir la victòria. Tot i això la millora d’aquest grup es veu reflectida, en les accions tècnic tàctiques individuals i col·lectives, on abans teníem moltes més carències.

Finalment donar l’enhorabona a tots pel bon partit realitzat.

Jugaren: Aaron, Xavi, María, Marcos, Javier, Diego i Pau.

CATEGORIA: BENJAMÍ TROFEU FEDERACIÓ

DATA: 25/05/2019

HORA: 10.30

LLOC: Pavelló d’Alginet

RESULTAT: 38-65.

Aquest dissabte jugàvem l’últim partit oficial del Trofeu Federació davant el Benifaió. El partit ha estat molt competit en alguns períodes i menys competit en altres. El primer període va finalitzar amb un empat a 5. En el segon període el Benifaió va saber pressionar millor i va recuperar algunes pilotes que els feien encistellar amb facilitat. A partir d’ací la diferència va pujar i es va estabilitzar al voltant dels 25 punts de diferència. Com a conclusió positiva podem extraure que la segona meitat solament l’hem perdut per un punt amb un parcial de 27-28. Així que la gran diferència ha estat en la primera meitat, en el segon i tercer període on ens vam veure superats per un molt bon Benifaió.

Per acabar, vull donar les gràcies per tota la temporada als pares i als membres de l’equip. Crec que cada jugador ha millorat individualment i sobretot, en termes d’actitud i en comportament, perquè cal no oblidar que allò que realment importa és la formació integral en valors ètics i morals, per arribar a ser bones persones. L’esport és un agent actiu que pot influenciar positivament per tal d’aconseguir-ho, si guiem als xiquets correctament.

Jugaren: María, Xavi, Aaron, Pau, Pele, Christian, Javier i Diego.

Deja una respuesta