El cadet blau cau eliminat en la pròrroga

Partit de tornada de quarts de final en Alacant on el equip va eixir algo nerviós sabent el que es jugava, aprofitava mentre el Lucentum per a traure els primers avantatges en el marcador, a més en defensa permetíem massa rebots en atac del equip contrari i així arribàvem a la fi del primer quart 15-8.

Al segon quart els dos equip es van encertar més en atac i es va veure un espectacle des de llançament exterior (8 triples en aquest quart entre els dos equips), però un major encert nostre en atac degut al bon moviment de baló i llançament alliberats feia que arribàvem a la mitja part 35-33.

Al 3er quart el equip va continuar amb el bon treball, mai hi havent una gran avantatge en el marcador per a ningun equip, durant tot el partit la tònica va ser la igualtat, així arribàvem a l’últim quart amb el marcador empatat (1 punt per davall en la eliminatòria ja que vam perdre en Alginet de 1).

A l’últim quart la bona defensa del nostre equip i el major encert va fer que a falta de 2 minuts guanyarem de 6 punts, però dos errades en forma de perduda de baló i dos cistelles d’ells ens ficava 1 punt per davant a falta de 20 segons. A l’últim atac el equip va aconseguir traure dos tirs lliures a falta de 1 segon però la errada d’aquests ens va dur a la pròrroga.

L’eixida del equip no va ser bona, un parcial de 8-0 va fer demanar un temps mort per a intentar reaccionar, ho vam aconseguir i es vam ficar a 1 punt a falta de 1 minut, però unes cistelles del Lucentum van fer que no poguérem remuntar, a la fi Lucentum 77-75 Alginet, així acabem la nostra participació en la Lliga. ar un

Deja una respuesta